Szállítás és fizetés

Fontos tudnivaló

Weboldalunkat nem webáruházként üzemeltetjük, nem vonatkoznak rá annak szabályai! Kizárólag a tevékenységünk, termékeink színvonalas, a mai kor technikai elvárásainak megfelelő, korszerű bemutatását szolgálja. A kereslet és a kínálat minél egyszerűbb találkozását segíti elő. A termékek kiválasztása és a mennyiségi adatok véglegesítése után csupán ajánlatkérést továbbítanak felénk.

Számla kiegyenlítés:

Amennyiben Ön elfogadta árajánlatunkat és írásban véglegesítette megrendelését, a számlázási adatok egyeztetését követően munkatársunk elkészíti és e-maiben megküldi Önnek a számla másolatát.

Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • előre átutalhatja cégünk bankszámlaszámára vagy
  • személyesen, cégünk telephelyén készpénzben vagy
  • bankkártyával is kiegyenlítheti a számla ellenértékét.

Szállítás, áruátvétel:

  • A megrendelt termékeket átveheti telephelyünkön, amennyiben Ön nem kért kiszállítást.
  • Gyári szállítás esetén minden esetben a gyártó által meghatározott feltételekkel tudjuk biztosítani a helyszínre történő szállítást.
  • Fuvarozó igénybevétele esetén segítünk a legkedvezőbb árat ajánló és legmegbízhatóbb fuvarozóval eljutatni Önhöz a termékeket. Amennyiben fuvarozó segítségét kéri, minden esetben előre egyeztetettjük a fuvardíjat és felkínáljuk a választás lehetőségét.

Raklap visszavétel:

Amennyiben a nálunk vásárolt termékek után az üres raklapot visszaszállítják telephelyünkre, a felszámított betéti díjat visszafizetjük a vásárlás során kiállított bizonylat alapján.

Elállás a vásárlástól:

Mivel weboldalunkat nem webáruházként üzemeltetjük, ezért a vevő írásban véglegesített megrendelése alapján kiállított számla kiegyenlítését követően, nem állhat el a vásárlástól.
Cégünk lehetőséget biztosít a vevőhöz még ki nem szállított (vagy a vevő által telephelyünkről el nem szállított) termékek esetében a számlán szereplő végösszeg más termékben történő levásárlására.

Egyedi igényekre rendelt termékeket nem áll módunkban visszavásárolni, annak ellenértékét nem lehet más termékben levásárolni.

Legkeresettebb termékeink

tégla, válaszfal tégla, zsaluzó, pillérzsaluzó, ytong, üveggyapot, kőzetgyapot, ásványgyapot, homlokzati-, lábazati polisztirol, EPS, nikecell, XPS, vakolat, habarcs, önterülő, aljzatkiegyenlítő, glett, alapozó, esztrich, szárazbeton, gipsz, mestervakolat, hőszigetelőlap ragasztó, EPS ragasztó, csemperagasztó, burkolólap ragasztó, ásványgyapot ragasztó, gres ragasztó, gipszkarton, profil, UD, CD, CW, UW, tetőfólia, üvegszövet, geotextília, dörkenlemez, kellősítő, bitumenes vízszigetelő, purhab, pisztolyhab, szilikon, cement, mész.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek