Termékek / Knauf Insulation


Az üveggyapot a világon a leggyakrabban használt szigeteléstípus. Más szigetelésekkel összehasonlítva az üveggyapottal kiváló hő - és hangszigetelést érünk el egy lépésben a verhetetlen A1-es (nem éghető) tűzvédelmi besorolással. Az üveggyapot szigetelés energiát és így pénzt takarít meg, vagyis a szigetelés költsége 2-3 év alatt megtérül - ami egyedülálló megtérülése a beruházásnak.

Természetes alapanyagú, bazaltból készült kőzetgyapot nem éghető (A1 tűzveszélyességi osztály) nem érzékeny a hőmérséklet ingadozásra, jó páraátbocsátó tulajdonságú, és típusától függően a legkülönbözőbb épületszerkezetekben (a pincétől a tetőig) alkalmazható.

Az ECOSE Technology felhasználásával készülő ásványgyapot termékek teljes mértékben környezetbarát szigetelőanyagok.


Legkeresettebb termékeink

tégla, válaszfal tégla, zsaluzó, pillérzsaluzó, ytong, üveggyapot, kőzetgyapot, ásványgyapot, homlokzati-, lábazati polisztirol, EPS, nikecell, XPS, vakolat, habarcs, önterülő, aljzatkiegyenlítő, glett, alapozó, esztrich, szárazbeton, gipsz, mestervakolat, hőszigetelőlap ragasztó, EPS ragasztó, csemperagasztó, burkolólap ragasztó, ásványgyapot ragasztó, gres ragasztó, gipszkarton, profil, UD, CD, CW, UW, tetőfólia, üvegszövet, geotextília, dörkenlemez, kellősítő, bitumenes vízszigetelő, purhab, pisztolyhab, szilikon, cement, mész.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek