Blog

 • TONDACH - ÚJDONSÁG!

  Modern házhoz modern gerinccserép illik. Ha te is ügyelsz a részletekre és szereted a letisztult vonalvezetést, akkor az új Tondach XXL Design gerinccserépbe első látásra bele fogsz szeretni. Igazán méltó koronája a Tondach Planoton 9 és a Tondach Contiton 9 tetőcseréppel fedett házaknak. 7 különböző színből választhatsz. Bővebb információ a kép alatti linkre kattintva.
 • Tetőfedési „kalauz” lépésről lépésre

  Ahhoz, hogy álmaink otthona felépülhessen, majd időtálló hajlékunkká válhasson, rengeteg előzetes tervezgetés, számos mérlegelési tényező, és nem utolsósorban komoly szakmai ismereteket feltételező választás áll előttünk.

 • Pinceszigetelés

  A Büsscher&Hoffmann cég már több, mint 150 éve vízszigetelési megoldásokat kínál a mélyépítéstől a tetőszigetelésig. Piacvezető bitumenes lemez gyártó Ausztriában. Célja, hogy a felhasználók felé műszakilag, és szolgáltatásokban is a legjobb megoldásokat nyújtsa.

 • Építkezzen a jövőnek! Az értékálló építőanyag: a tégla

  Évezredek óta használjuk otthonaink, épületeink felépítéséhez. A tégla az egyik legősibb és legkedveltebb építőanyag, amely a kiemelkedően jó tulajdonságainak köszönheti népszerűségét.

 • Tisztelt Érdeklődő!

  Ezen az oldalon kiemelt Partnereink termékeit, hasznos tanácsait, tippeit, útmutatóit szeretnénk Önnel megosztani.

  Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, vagy kérdése van, keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Legkeresettebb termékeink

tégla, válaszfal tégla, zsaluzó, pillérzsaluzó, ytong, üveggyapot, kőzetgyapot, ásványgyapot, homlokzati-, lábazati polisztirol, EPS, nikecell, XPS, vakolat, habarcs, önterülő, aljzatkiegyenlítő, glett, alapozó, esztrich, szárazbeton, gipsz, mestervakolat, hőszigetelőlap ragasztó, EPS ragasztó, csemperagasztó, burkolólap ragasztó, ásványgyapot ragasztó, gres ragasztó, gipszkarton, profil, UD, CD, CW, UW, tetőfólia, üvegszövet, geotextília, dörkenlemez, kellősítő, bitumenes vízszigetelő, purhab, pisztolyhab, szilikon, cement, mész.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek